PVC naljepnice ili folije

naljepnice za vrata, naljepnice za blagoslovPVC naljepnice ili folije se najčešće dijele, bez ograničenja formata:

• puna PVC folija (bijela)
• prozirna PVC folija
• rezana slova
• mutna ili pjeskarena folija
• print &cut folija
• folija za zid

Moguće je printati na na bijeloj ili prozirnoj PVC foliji, sa sjajnim ili mat efektom, te se još dodatno može zaštiti plastifikacijom. Takve PVC naljepnice otporne su na sve atmosferske ili klimatske uvjete, tako da se najčešće koriste za vanjske uvjete.

Koriste se kao samostalne naljepnice za razne površine (metal, PVC, drvo, ploče, staklo i dr.) ili za kombinaciju oslikavanja izloga, ljepljenje na vozila, izradu reklamnih natpisa, promo stalake i razne druge reklame.

Prozorska grafika je specijalna PVC folija namjenjena za montiranje na razne staklene površine, izloge, urede, vozila i sl.

Prozorska grafika je PVC folija koja po montiranju na staklo, ima vizualni efekt da se izvana vidi otisnuta grafika, a iznutra prema van se vidi jasno, odnosno kao da folija i nije postavljena sa vanjske strane.

Cijenu PVC naljepnica ili folija ili proizvoda od PVC folije u digitalnom printu velikih formata određuju: dimenzija, vrsta folije, dorada, količina i montaža.

Za sve materijale koji bi se izrađivali u tisku izrađujemo kompletan grafički dizajn i pripremu za tisak, sa potrebnim digitalnim simulacijama koje šaljemo vama na uvid prije same izrade.

Moguće je printati na na bijeloj ili prozirnoj PVC foliji, sa sjajnim ili mat efektom, te se još dodatno može zaštiti plastifikacijom. Takve PVC naljepnice otporne su na sve atmosferske ili klimatske uvjete, tako da se najčešće koriste za vanjske uvjete.

Koriste se kao samostalne naljepnice za razne površine (metal, PVC, drvo, ploče, staklo i dr.)

Cijenu PVC naljepnica ili folija ili proizvoda od PVC folije u digitalnom printu velikih formata određuju: dimenzija, vrsta folije, dorada, količina i montaža.

Za sve materijale koji bi se izrađivali u tisku izrađujemo kompletan grafički dizajn i pripremu za tisak, sa potrebnim digitalnim simulacijama koje šaljemo vama na uvid prije same izrade.

Za minimlane količine, cijene tiska i rok isporuke molim kontaktirati na e-mail info@eurotisak.hr

Galerija