Zlatotisak ili foliotisak je tehnika tiska koja najčešće koristi zlatnu ili srebrnu foliju za uljepšavanje vašeg promotivnog proizvoda, te dodaje na promocije dašak glamura.
Papiri mogu biti različitih karakteristika, sa ili bez strukture, sa ili bez premaza, ekološki ili ekskluzivni, te gramatura do 350 gr. Također, boja papira je vrlo bitna za što bolji efekt te se uvijek usklađuje sa grafičkim vizualom. Sjaj same folije u zlatotisku na bilo koju tiskanu promocijun kao npr. na poslovne mape, vizit karte, omote knjiga ili blokova, zahvalnice, diplome ili pozivnice, osim vizualnog efekta donosi i vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Foliotisak je jednostavan način da se Vaš proizvod prikaže u punom sjaju. Mogućnost foliotiska daje veću slobodu dizajnu proizvoda, a ambalaža na koju je aplicirana folija ističe se pred ostalom i odaje dojam ekskluzivnog proizvoda. Iako se najčešće koristi u zlatnoj i srebrnoj boji, na izbor klijentu je cijela paleta folija u boji.

Najviše se primjenjuje prilikom tiska pozivnica, ambalaže i ekskluzivnih proizvoda.
Radimo na svim vrstama materijala (papir, karton, naljepnice, etikete, privjesnice, presvlake za knjige, knjigoveško platno, umjetni materijali PVC i PP, koža, drvo, dotisak na gotove materijale, rokovnike.

Cijenu promo proizvoda sa zlatotiskom ili foliotiskom određuju: dimenzija, tisak i naklada.

Galerija

Za sve materijale koji bi se izrađivali u tisku izrađujemo kompletan grafički dizajn i pripremu za tisak, sa potrebnim digitalnim simulacijama koje šaljemo vama na uvid prije same izrade.

Za minimalne količine, cijene tiska i rok isporuke molim kontaktirati na e-mail: info@eurotisak.hr