U mogućnosti smo izraditi stolne zastavice npr. papirante, svilene, cerada, flag isl.

Stolne zastavice se sastoje se od stalka i zastavice. Tekstilne zastavice izrađuju se tehnikom sitotiska, ili tehnikom solventnog tiska npr. logotip koji je u full coloru. Zastavice se otisnu i režu na željene dimenzije, zatim se šivaju, sa uobičajenim ili rubom po želji. Mogući su dodaci kao resice, posebna pojačanja, posebni krojevi i drugi dodaci.

Stolne zastavice se često izrađuju za klubove, sindikate, stranke, hotele, agencije, tvrtke i ostale profile naručitelja.

32 cm visina za zastavicu sa špagom. Manji promjer postolja 55 mm ima olovo unutra radi pojačane stabilnosti. Klasični PVC pr. postolja 80mm.

Metalni stalci

Stalci za stolne zastavice

Plastični stalak

pvc stalak za stolne zastavice

Galerija

Za sve materijale koji bi se izrađivali u tisku izrađujemo kompletan grafički dizajn i pripremu za tisak, sa potrebnim digitalnim simulacijama koje šaljemo vama na uvid prije same izrade.

Za minimlane količine, cijene tiska i rok isporuke molim kontaktirati na e-mail info@eurotisak.hr

U mogućnosti smo izraditi stolne zastavice npr. papirante, svilene, cerada, flag isl.

Stolne zastavice se sastoje se od stalka i zastavice. Tekstilne zastavice izrađuju se tehnikom sitotiska, ili tehnikom solventnog tiska npr. logotip koji je u full coloru. Zastavice se otisnu i režu na

željene dimenzije, zatim se šivaju, sa uobičajenim ili rubom po želji.  Mogući su dodaci kao resice, posebna pojačanja, posebni krojevi i drugi dodaci.

Papirnate zastavice tiskaju se na raznim gramaturama papira, s mogućnošću matt ili sjajne plastifikacije. Najčešće se izrađuju u formatu 10 x 20 cm ili 12 x 24 cm, ali moguća je i izrada u drugim dimenzijama, ovisno o Vašim potrebama.

Stalci za stolne zastavice su najčešće od inoxa, metala, kroma, mesinga ili PVC-a.

Stolne zastavice se često izrađuju za klubove, sindikate, stranke, hotele, agencije, tvrtke  i ostale profile naručitelja.

Stolne zastavice su također odličan izbor za konferencije, međunarodne sastanke, sajmove, te formalna okupljanja i prezentacije bilo koje vrste. Isto tako odlične su i za promotivne svrhe. Zastavice sa logom Vašeg poduzeća na kromiranom stalku bit će lijep ukras na Vašem stolu. Odaju ozbiljnost i posebnost tvrtke,  te upotpunjuju opći dojam tijekom poslovnih razgovora i posjeta poslovnih partnera.

Cijena stolnih zastavica ovisi o količini,  vrsti zastavice, stalku, te ostalim elementima same izrade.

Info na: +385 1 386 26 00,  info@eurotisak.hr.

Stalci za stolne zastavice:

Stalci za stolne zastavice