Oslikavanje izloga, prostora, PVC folija je vrlo dobar način isticanja vašeg brenda ili promotivnog prostora, jer je cijena izrade PVC folija, te naljepnica za izloge relativno mala. Izrađujemo sve vrste naljepnica, PVC folija za oslikavanje izloga bez ograničenja formata, koje se mogu kombinirati za oslikavanje staklenih površina.

Puna PVC folija

Pingo Oslikavanje izloga
Puna PVC folija ili naljepnica je vrsta naljepnice koja se koristi za oslikavanje i ljepljenje svih staklenih, metalnih, drvenih, zidnih i ostalih površina.

Pjeskarena PVC folija

Food com - pjeskarena folija oslikavanje izloga

Pjeskarena ili mutna PVC folija ili naljepnica vrlo često  koristi se za oslikavanje i ljepljenje staklenih površina, dijelova izloga ili kao dekoracija u prostoru. Mutna ili pjeskarena PVC folija, propušta svjetlost, ali se ne vidi kroz nju.

Rupičasta folija

Prozorska grafika je specijalna PVC folija namjenjena za montiranje na razne staklene površine, izloge, urede, vozila i sl. Prozorska grafika je PVC folija koja po montiranju na staklo, ima vizualni efekt da se izvana vidi otisnuta grafika, a iznutra prema van se vidi jasno, odnosno kao da folija i nije sa vanjske strane.

Print & Cut folija

Fitness centar Kolić - rezana slova

Print & Cut folija je izrezivanje naljepnica različitih vrsta i oblika. Moguće je kreirati naljepnicu po želji, veličini, obliku ili ostalim specifičnostima. Naljepnica se može lijepiti na sve ravne površine, te za vanjske i unutarnje uvjete.

Prozirna PVC folija

Print na prozirnu naljepnicu - Kodeks

Prozirna PVC folija ili naljepnica je najčešće upotrebljavanija vrsta naljepnice, a koristi se za oslikavanje i ljepljenje svih staklenih, metalnih, drvenih, zidnih i ostalih površina gdje je potreban diskretan i elegantan efekt.

Galerija

Za sve materijale koji bi se izrađivali u tisku izrađujemo kompletan grafički dizajn i pripremu za tisak, sa potrebnim digitalnim simulacijama koje šaljemo vama na uvid prije same izrade.

Za ostale upite molim kontaktirati na e-mail: info@eurotisak.hr