Cjenici mogu biti različitih formata, plastificirani ili ne. Ako imaju veći opseg stranica, te se savijajaju kao brošura, aplicira se standardna plastika u matt ili sjajnoj izvedbi. Sama plastifikacija čuva boje/otisak i produžuje trajnost cjenika. Ukoliko se odlučite za jednostavnije cjenike, sa jednostranim ili obostranim tiskom, odgovarajućeg formata, najtrajnije rješenje je tvrda mikronska plastifikacija.

Dizajn prijedloga izgleda u skladu sa odabranim riješenjem cjenika. Grafička obrada svih podataka, slika, fotografija, logotipova i ostalih elemenata oblikovanja. Print ili tisak različitih vrsta cjenika, prema konkretnim narudžbama i u ovisnosti o traženoj količini.

Mikronska plastifikacija ili takozvana tvrda plastifikacija, je vrlo zahvalna i vremensko korištenje istog cjenika se maksimalno produljuje. Trenutno su atraktivni višestranični cjenici u spiralnom uvezu, manjih formata u interesantnom i privlačnom grafičkom rješenju. Papir na kojem se vrši print/tisak može biti u različitim bojama, nijansama sa odsjajem, te većih gramatura.

Današnji – moderni caffe barovi, lobby barovi, clubovi, restorani i ostali ugostiteljsko-zabavni objekti, veliku važnost predaju izgledu i kvaliteti cjenika. To je pozitivan trend, jer osim same informacije o ponudi i cijenama objekta, gosti stvaraju sliku o samom objektu, kvaliteti, rejtingu i slično. Cjenici su obvezno informativno sredstvo gostu i ujedno besplatna reklama objekta.

Cjenici se u većini slučajeva uklapaju u vizualni standard lokala, odnosno odgovaraju estetskom izgledu po bojama, fontovima i trendu uređenja. U Hrvatskoj je oduvijek prisutna navika posjećivanja ugostiteljski objekata, u raznim prigodama, tako da je svakako poželjno takvu naviku oplemeniti i gostu ponuditi uvijek najbolje. Prvi kontakt između gosta i vašeg objekta, ostvaruje se putem cjenika, zato taj podatak nemojte zanemariti.

Obratite se nama s povjerenjem kako bi oblikovali vaše želje i kreirali personalizirani cjenik vašeg lokala ili cjenik po vašoj mjeri!

Galerija

Za sve materijale koji bi se izrađivali u tisku izrađujemo kompletan grafički dizajn i pripremu za tisak, sa potrebnim digitalnim simulacijama koje šaljemo vama na uvid prije same izrade.

Za minimalne količine, cijene tiska i rok isporuke molim kontaktirati na e-mail: info@eurotisak.hr