U mogućnosti smo ponuditi tisak na prsluke i radnu odjeću, jakne s motivom kakav želite, bilo da je riječ o logu vaše tvrtke, kluba ili vašim originalnom dizajnu, u količinama od deset pa do više tisuća. Također, nudimo i  reflektirajuće – sigurnosne prsluke, različiti modela i boje.

Prsluci imaju zaštitne reflektirajuće trake i mogu se nositi preko odjeće.

Najčšeće boje reflektirajućih – sigurnosnih prsluka: žuti prsluk, zeleni prsluk, crveni prsluk, narančasti prsluk, neon prsluk, i dr.

Ukoliko nemate pripremljene materijale za tisak radne odjeće, u skladu s vašim željama naši dizajneri mogu vam osigurati originalan i kvalitetan dizajn. Jakne i prsluci su popularne za unutarnju i vanjsku promociju, često se koriste i kao pokloni zaposlenicima i partnerima, članovima kluba. Tisak na jakne nudimo u sito tehnici, transfer naljepnice i folije, te višebojni direktni ink jet tisak u punom spektru boja. Osim tiska nudimo i uslugu štika (kompjutersko vezenje) svih dimenzija, količina i motiva.

Galerija

Za sve materijale koji bi se izrađivali u tisku izrađujemo kompletan grafički dizajn i pripremu za tisak, sa potrebnim digitalnim simulacijama koje šaljemo vama na uvid prije same izrade.

Za minimalne količine, cijene tiska i rok isporuke molim kontaktirati na e-mail: info@eurotisak.hr