Kartice gratis, kartice naručivanja, bon kartice i druge razne vrste kartica, izrađujemo u digitalnom printu ili offset tisku, za sve namjene i promocije. Naručitelji kartica su kafići, stomatolozi, frizeri, kozmetičari, hoteli, autopraonice, vulkanizeri i svi ostali koji na neki način žele evidentirati svoje klijente. Za kartice najčešće koristimo 300 ili 350 gr. KD papir, zbog čvrstoće jer je njihova namjena za duži period. Mogu biti jednostrane ili obostrane, jednobojne ili u coloru, sa jednim ili dva biga tj. savijanja ili sl. prema vlastitoj želji.

Kartice gratis ili bon kartice za kafiće ili autopraone mogu biti i plastificirane ako je to kao poklon kartica.

Izrađujemo i kartice za razne udruge, stalne kupce ili sportske klubove koje plastificiramo tvrdom plastikom kako bi je zaštitili od oštećenja zbog česte upotrebe.

Kartice naručivanja ili gratis tretmana se ne plastificiraju jer se koriste za pisanje. Kartice su obično manjih dimenzija jer ih često nosimo sa sobom pa nam kao takve stanu u torbu ili novčanik. Kartice mogu biti mjesečne ili godišnje ovisno o onom čime želite nagraditi svog potrošača.

Pozivamo frizere, kozmetičare, automehaničare, beauty salone i sve ostale da obraduju svoje klijente nekim gratis tretmanom ili proizvodom, a izradu kartica prepustite našim vještim rukama.

Galerija

Za sve materijale koji bi se izrađivali u tisku izrađujemo kompletan grafički dizajn i pripremu za tisak, sa potrebnim digitalnim simulacijama koje šaljemo vama na uvid prije same izrade.

Za minimalne količine, cijene tiska i rok isporuke molim kontaktirati na e-mail: info@eurotisak.hr