Mesh ili rupičasti baner, tj. rupičasto ceradno platno koristi se za montaže vizuala većih formata, npr. na ograde, fasade, skele i sl.

Dimenzije mesh banera ili rupičaste cerade nisu definirane, već se naručuju prema realnim uvjetima i potrebama. Mesh se tiska na rupičastom PVC materijalu, sa doradnim radnjama poput porubljivanja, šivanja džepova, ugradnja ringova. Također, se mogu djelovi ili segmenti međusobno povezivati varenjem kako bi se dobio što veći format mesh banera.

Mesh ili baner se montira na unaprijed predviđena mjesta, ograde, zgrade, frekventne lokacije ili bilo gdje drugdje kako bi se što bolje istaknuo vaš logotip, ime događaja, usluga ili proizvod. Najčešće se upotrebljavaju za XXL formate banera, fasade/zgrade gdje je potrebna i montaža sa skelama ili uz usluge visinske montaže. Putem mesh banera na FM profilima, uz adekvatnu montažu, moguće je mesh pričvrščivati na bilo koju lokaciju ili visinu (ovisno o zakupu prostora). Za kvalitetni ispis mesha potrebno je da grafički vizual bude u odgovarajućem formatu, sa grafički obrađenim elementima i što više rezolucije slika.

Cijenu mesh – rupičastog bannera u digitalnom printu velikih formata određuju: dimenzija, dorada, količina i montaža.

Galerija

Za sve materijale koji bi se izrađivali u tisku izrađujemo kompletan grafički dizajn i pripremu za tisak, sa potrebnim digitalnim simulacijama koje šaljemo vama na uvid prije same izrade.

Za ostale upite molim kontaktirati na e-mail: info@eurotisak.hr