Ofset tisak je najčešće upotrebljavana i najpreciznija vrsta tiska. Također, je ofset tisak namjenjen za tisak različitih formata i većih količina, gdje postiže svoju isplativost.

Cijena samog tiska ovisi o: vrsti materijala/promocije koja se tiska, grafičkoj pripremi, vrsti i gramaturi papira, opsegu stranica, vrsti dorade (savijanje, štancanje, plastifikacija, uvez ili specijalni efekti), te najviše o potrebnoj nakladi/količini.

Prednost ofset tisaka je i u tome što skoro u potpunosti „poštiva“ zadano grafičko oblikovanje, odnosno norme vizualnog standarda naručitelja, što je većini klijenata izuzetno važno.

Standardni ofset tisak ide do formata B1 ili 100×70 cm, te je pogodan i za specijalne vrste papira po strukturi ili gramaturi. Doradni procesi su usko vezani za tu vrstu tiska, jer ih je potpuno precizno moguće izvesti jedino na materijalima koji su otisnuti na ofset tisku.

Posebno se to odnosi na štancane materijale (mape, vrečice, katalozi, vizitke, razni vrste woblera, hangeri, podmetači i sl.), te materijale na koje je potrebno aplicirati dodatne tehnike tiska kao npr. UV lak, folio tisak ili zlatotisak.

U današnje vrijeme digitalnih komunikacija, ofset tisak ostaje i dalje neizbježan, što zbog svoje kvalitete, to zbog i cjenovne isplativosti.

Najčešće promocije koje se izrađuju u ofset tisku:

Za sve materijale koji bi se izrađivali u tisku izrađujemo kompletan grafički dizajn i pripremu za tisak, sa potrebnim digitalnim simulacijama koje šaljemo vama na uvid prije same izrade.

Za minimalne količine, cijene tiska i rok isporuke molim kontaktirati na e-mail: info@eurotisak.hr