Mape za dokumente najčešće se koriste za prenošenje ili čuvanje dokumenata, ne rijetko u prezentacijske svrhe i za sajmove, izrađene su od tvrđeg papira ili kartona te mogu biti dodatno plastificirane. Digitalni tisak omogućava izradu manjih naklada i varijabilnost podataka kad je potrebno svaku mapu personalizirati. Kada se radi o personaliziranim mapama za dokumente ili općenito o manjim količinama džepići za dokumente zasebno se ljepe. Veće naklade rade se tehnikom offsetnog tiska kada je mapa sa klapnom/džepom iz jednog komada.

Izrada A3 mape sa klapnama. Mapa služi za držanje dokumenata, dopisa, te raznih službenih papira. Mogući su razni oblici mape ovisno o štanci. Za sve ostale oblike se treba raditi štanca. Mapa/fascikl u doradnom procesu može biti plastificirana za dodatni efekt. Plastifikacija može biti mat ili sjajna.

Za sve materijale koji bi se izrađivali u tisku izrađujemo kompletan grafički dizajn i pripremu za tisak, sa potrebnim digitalnim simulacijama koje šaljemo vama na uvid prije same izrade.

Za minimalne količine, cijene tiska i rok isporuke molim kontaktirati na e-mail: info@eurotisak.hr

Galerija