Print vizitki

Print vizitki

Dobro osmišljena i kreirana vizitka, na kojoj se trebaju nalaziti najosnovniji podaci, predstavlja osnov svake poslovne komunikacije. Vizitke možete tiskati jednostrano, obostrano, kolor, sa dodatkom mat ili sjane plastifikacije, na posebnim ili reljefnim papirima, ali one moraju biti nešto što uvjek imate pri ruci. Pojavom kvalitetnog digitalnog tiska, povoljan tisak vizitki moguć je već i u najmanjim nakladama. Vizitke mogu biti u standardnim dimenzijama ili prema Vašoj želji. 

Vizitke također mogu biti izrađene u raznim oblicima, zavisno o Vašim potrebama i željama za individualnošću. Vizitke tiskamo na vrhunskim digitalnim strojevima, visoke kvalitete ispisa, i na papirima, od standardnih premaznih do posebnih reljefnih, u gramaturama od 280g – 350g. Dorada vizitki također je sukladna Vašim potrebama i željama. Od dorade vizitki izdvajamo plastifikaciju (mat ili sjajna), zaobljivanje rubova, izrezivanje oblika, pefroraciju i sl.

Cijena posebne dorade, kao što su izrezivanja oblika Vaših vizitki, Uv lakiranje, foliotisak i slićno, ovisi o količini i formatu gotove vizitke, te raznim drugim parametrima tiska i izrade. Pošaljite nam sve podatke koje biste željeli da se nalaze na vizitki i složit ćemo Vam nekoliko primjera vizuala te Vam ih poslati da odaberete ono što najviše odražava filozofiju Vašeg poslovanja i što Vam se najviše sviđa, prije nego što krećemo u realizaciju tiska Vaših vizitki. 

Kako bismo Vam mogli poslati točnu cijenu tiska vizitki ovisno o Vašim željama i potrebama, pošaljite nam upit sa svim parametrima koje Vaša vizitka treba sadržavati.

info@eurotisak.hr /01/ 386 26 00