You are currently viewing Oslikavanje kombi vozila

Oslikavanje kombi vozila

Oslikavanje vozila folijom ili naljepnice za sve vrste automobila. Djelomično oslikavanje svih vrsta osobnih vozila, obljepljivanje kombi vozila naljepnicama ili PVC folijom, folija naljepnice za kamione i sva druga vozila.

PVC folija za vanjske uvjete, color tisak ili Pantone tisak boje prema potrebama brenda, dodatna zaštita laminacijom ili plastifikacijom.

Izrađujemo sve vrste PVC folija koje se mogu kombinirati za oslikavanje vozila: puna PVC folija, prozirna PVC folija, print & cut folija, prozorska grafika, magnetne naljepnice, specijalne naljepnice za avione i brodove.

Moguće je printati na na bijeloj ili prozirnoj PVC foliji, sa sjajnim ili matt efektom, te se još dodatno može zaštiti plastifikacijom. Navedene PVC folije otporne su na sve atmosferske ili klimatske uvjete, tako da se najčešće koriste za oslikavanje automobila. Isto tako je moguća kombinacija sa rezanim slovima ili print&cut PVC naljepnicama određenih detalja samog vozila, kako bi se postigla što veće efektnost na okolinu. Također, za oslikavanje vozila se često koristi i  prozorska folija ili window grafika.

Prozorska grafika je PVC folija koja po montiranju na staklo, ima vizualni efekt da se izvana vidi otisnuta grafika, a iznutra prema van se vidi jasno, odnosno kao da folija i nije sa vanjske strane. Najčešće se oslikavaju osobni automobili, dostavna vozila, kombi vozila ili kamioni.