[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Oslikavanje izloga


oslikavanje izloga-printOslikavanje izloga
 je vrlo dobar način isticanja vašeg brenda ili promotivnog prostora, jer je cijena izrade PVC folija, te naljepnica za izloge relativno mala. Izrađujemo sve vrste naljepnica, PVC folija za oslikavanje izloga bez ograničenja formata, koje se mogu kombinirati za oslikavanje staklenih površina:

 

• puna PVC folija (bijela)
• prozirna PVC folija
• rezana slova
• mutna ili pjeskarena folija
• prozorska grafika
• print &cut folija

Oslikavanje izloga – Prozorska grafika


oslikavanje izloga-prozorska grafikaProzorska grafika
je specijalna PVC folija namjenjena za montiranje na razne staklene površine, izloge, urede, vozila i sl. Prozorska grafika je PVC folija koja po montiranju na staklo, ima vizualni efekt da se izvana vidi otisnuta grafika, a iznutra prema van se vidi jasno, odnosno kao da folija i nije sa vanjske strane.

Prozorskom grafikom oslikavamo/lijepimo izloge, trgovine, vozila, shopping centre, restorane, caffe barove… I u posljednje vrijeme natraženija folija za stakla je prozorska folija ili window grafika.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Oslikavanje izloga – Puna PVC folija ili naljepnica

puna pvc folija ili naljepnica - Oslikavanje izloga, obljepljivanje izloga, obljepljivanje staklenih površina, oslikavanje prozora, oslikavanje ureda, naljepnice za izlog, folija za staklo, oslikavanje poslovnog prostora, oslikavanje uredskih prostora, oslikavanje stakla, oslikavanje staklenih površina, oslikavanje prozoraPuna PVC folija ili naljepnica je vrsta naljepnice koja se koristi za oslikavanje i ljepljenje svih staklenih, metalnih, drvenih, zidnih i ostalih površina.

 

 

[/vc_column_text][vc_column_text]

Oslikavanje izloga – Pjeskarena  ili mutna PVC folija ili naljepnica

mutna-pljeskarena folija-Oslikavanje izloga, obljepljivanje izloga, obljepljivanje staklenih površina, oslikavanje prozora, oslikavanje ureda, naljepnice za izlog, folija za staklo, oslikavanje poslovnog prostora, oslikavanje uredskih prostora, oslikavanje stakla, oslikavanje staklenih površina, oslikavanje prozoraPjeskarena  ili mutna PVC folija ili naljepnica vrlo često  koristi se za oslikavanje i ljepljenje staklenih površina, dijelova izloga ili kao dekoracija u prostoru. Mutna ili pjeskarena PVC folija, propušta svjetlost, ali se ne vidi kroz nju.

 

 

 

[/vc_column_text][vc_column_text]

Oslikavanje izloga – Prozirna  PVC folija ili naljepnica

print PVC transparentne folijeProzirna PVC folija ili naljepnica je najčešće upotrebljavanija vrsta naljepnice, a koristi se za oslikavanje i ljepljenje svih staklenih, metalnih, drvenih, zidnih i ostalih površina gdje je potreban diskretan i elegantan efekt.

Prozirna  PVC folija ili naljepnica  na bijeloj ili prozirnoj PVC foliji je moguća sa sjajnim ili matt efektom, te se još dodatno može zaštiti plastifikacijom. Takve PVC folije otporne su na sve atmosferske ili klimatske uvjete, tako da se najčešće koriste za obljepljivanje izloga.  Isto tako je moguća kombinacija sa rezanim slovima ili print&cut PVC naljepnicama određenih detalja samog izloga, kako bi se postigla što veća efektnost na okolinu.[/vc_column_text][vc_column_text]

Oslikavanje izloga – Print & Cut folija

print &cut folija, Oslikavanje izloga, obljepljivanje izloga, obljepljivanje staklenih površina, oslikavanje prozora, oslikavanje ureda, naljepnice za izlog, folija za staklo, oslikavanje poslovnog prostora, oslikavanje uredskih prostora, oslikavanje stakla, oslikavanje staklenih površina, oslikavanje prozora

Print & Cut folija je izrezivanje naljepnica različitih vrsta i oblika. Moguće je kreirati naljepnicu po želji, veličini, obliku ili ostalim specifičnostima. Naljepnica se može lijepiti na sve ravne površine, te za vanjske i unutarnje uvjete.

Cijene oslikavanje izloga ili proizvoda od PVC folije u digitalnom printu velikih formata određuju: dimenzija, vrsta folije, dorada, količina i montaža.[/vc_column_text][vc_message message_box_color=”alert-info” icon_type=”pixelicons” icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-tick”]Za sve materijale koji bi se izrađivali u tisku izrađujemo kompletan grafički dizajn i pripremu za tisak, sa potrebnim digitalnim simulacijama koje šaljemo vama na uvid prije same izrade.[/vc_message][vc_empty_space height=”60px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”4″ element_width=”3″ item=”basicGrid_NoAnimation” initial_loading_animation=”none” grid_id=”vc_gid:1566286679001-003b185d-26c4-2″ css=”.vc_custom_1511529223204{border-top-width: 20px !important;border-bottom-width: 20px !important;padding-top: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;}” taxonomies=”253″][vc_gallery type=”image_grid” images=”10541,10540,10539,10538,10537″ img_size=”159×159″][vc_gallery type=”image_grid” images=”10426,10464,10463,9567,10466,10465,9241,9242,9243,9240,5289,5290,5291,5288″ img_size=”159×159″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][divider style=”divider-minishadow”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]