Reklamni natpisi

pvc-folija-reklamaReklamne natpise ili reklame raznih formata izrađujemo putem kaširanja na razne pločaste materijale,  koji su pogodni za vanjske ili unutarnje uvjete. Tisak se vrši u digitalnom printu velikih formata, nakon toga se vrši kaširanje tj.ljepljenje na odabranu vrstu ploče: Forex ploče, Kappa ploče ili Polikarbonatne (PVC ili Lexan) ploče.

Nakon odabira debljine i dimenzije, te kaširanja, može se dodatno staviti alu okviri sa kukicama ili bez, ovisno na mjesto na koje se montiraju. Najčešće se upotrebljavaju kao vanjske reklame na zgradama, zidovima ili kao uredske slike, dekoracija zida ili poklon artikl.
Također, mogu poslužiti kao i odličan gerila alat.

Reklamni natpisi su namjenjeni za vanjsku ili unutarnju upotrebu, te su dugotrajnog vijeka korištenja pa se iste ploče mogu ponovno kaširati novim grafičkim vizualom i tako koristiti višekratno.

Cijenu reklamnih natpisa ili kaširanih ploča u digitalnom printu velikih formata određuju: dimenzija, vrsta folije, vrsta i debljina ploče, dorada, količina i montaža.

Za sve materijale koji bi se izrađivali u tisku izrađujemo kompletan grafički dizajn i pripremu za tisak, sa potrebnim digitalnim simulacijama koje šaljemo vama na uvid prije same izrade.

[divider style=”divider-minishadow”]