Beach flag, zastava za plažu, fly banner ili drop banner izrađujemo u digitalnoj tehnici tiska na flag poliesterskom materijalu, jednostrani otisak sa zrcalnim otiskom na drugoj strani zastave. Nudimo više dimenzija sa pripadajućim, posebno konstruiranim stalcima kako bi se zastava okretala u smjeru puhanja vjetra. Stalci su metalni, te su “usidreni” na površini da se zastave ne preokrenu pri vjetru. Stalak dolazi u pripadajućoj torbi. Osnovni set uključuje zastavu + set šipki + tekstilnu torbu + klasično 4-krakni metalni nosač. Ostale vrste postolja se posebno nadoplaćuju. 

SVI MODELI BEACH FLAG

beach_flag novi oblici

MEDIUM – Priprema za tisak

Feather A, B, C | 65×250(270) cm zastava + stalak, ukupna visina 300 cm

Drop | 95×230 cm zastava + stalak, ukupna visina 280 cm

Square | 75×170 cm zastava + stalak, ukupna visina 200 cm

LARGE – Priprema za tisak

Feather A, B, C | 75×360(280) cm zastava + stalak, ukupna visina 410 cm

Drop | 105×310 cm zastava + stalak, ukupna visina 360 cm

Square | 75×270 cm zastava + stalak, ukupna visina 300 cm

EXTRA LARGE Priprema za tisak

Feather A, B, C | 85×450(470) cm zastava + stalak, ukupna visina 500 cm

Drop | 115×410 cm zastava + stalak, ukupna visina 460 cm

Square | 75×370 cm zastava + stalak, ukupna visina 420 cm

Izrađujemo razne vrste zastava npr. državne ili zastave sa logom, imenom ili slikom po želji. Tisak je sublimacijski digitalni otisak odličnih intenziteta boja te otpornosti na vremenske i UV uvjete.

Materijali su kvalitetni poliesterski tekstil 110gr/m2 ili za svečane zastave saten 120gr/m2. Vršimo doradu prema skici, jarbolu, stalku ili drugo po dogovoru.

Galerija

Torba i postolja

Nudimo križna i kvadratna postolja za vaš beach flag. Svako postolje ima bolju stabilnost ovisno o dimenziji i veličini samog beach flaga-zastave,  ali je preporuka: S – najbolje je kvadratno postolje, M – može biti križno i kvadratno postolje, L – najbolje je križno postolje. Oba postolja za beach flag (drop flag) imaju rupe tako da ih je moguće zašarafiti u pod. 

Materijali

Dorada

Za sve materijale koji bi se izrađivali u tisku izrađujemo kompletan grafički dizajn i pripremu za tisak, sa potrebnim digitalnim simulacijama koje šaljemo vama na uvid prije same izrade.

Za cijene tiska i rok isporuke molim kontaktirati na e-mail: info@eurotisak.hr