Tisak na majice se izrađuje tehnikom sitotiska, DTG-a, DTF-a ili veza (štika). Moguće je tiskati na majice u 1 boji ili više boja, na skoro sve vrste t-shirt majica, polo majica ili nekih drugih vrsta i gramatura majica. U ponudi imamo i oversized majice za tisak, oversized muške majice i oversized ženske majice.

Najčešće se tiska logotip, slogan, ime, poruka i sl.  Pozicije tiska se određuju prema individualnim potrebama, ali ipak se najčešće se tiska na poziciji džepa ili na leđima.

Cijenu tiska na majice određuje: vrsta majice, dali majicu daje Eurotisak ili donosi klijent, količina boja, pozicije tiska, količina, pakiranje i rok izrade.

Nudimo provjerene i kvalitetne brendove BC, SG, Fruit of the Loom, Gildan, Russell, Anvil, Result, Tee Jays, itd…

Svi brendovi su testirani na vrhunski otisak bilo u digitalnom tisku, bilo u sitotisku, jedna ili više boja.

Današnja tehnologija omogućava svim ljudima da stvaraju, a sloboda stvaranja je uzbudljiva i ugodna.
Napravite vlastite personalizirane majice za sebe, kao rođendanski poklon, vjenčani dar ili za bilo kakvu posebnu prigodu! To su lijepi i jedinstveni pokloni za članove obitelji ili prijatelje.
Takvi pokloni su uvijek veliki jer primatelj vidi da je poklon napravljen posebno samo za njih.
Staviti sliku svog djeteta ili kućnog ljubimca na majicu kao podsjetnik na poseban događaj ili prigodu nikada nije bilo lakše! Uostalom, slika govori kao tisuću riječi…

S našom tehnologijom napravit ćemo majicu s jasnom slikom i otiskom koji traje.

*Napomena-ne radimo količinu manju od 10 kom. majica

Galerija

Za sve materijale koji bi se izrađivali u tisku izrađujemo kompletan grafički dizajn i pripremu za tisak, sa potrebnim digitalnim simulacijama koje šaljemo vama na uvid prije same izrade.

Za minimalne količine, cijene tiska i rok isporuke molim kontaktirati na e-mail: info@eurotisak.hr