Tisak na promotivne artikle

tisak stikovi dotisakTisak na promotivne artikle se radi putem sitotiska, koji je posebna tehnika tiska namjenjena dotisku gotovo svih vrsta promocija, tiskanih ili poslovnih materijala ili prodajnih artikala.

Najčešće se sitotisak naručuje vezano uz neke datume, obljetnice, blagdane, onda kada je potrebno darivati svoje klijente, suradnike, partnere ili djelatnike. Tvrtke tada najčešće naručuju promocije koje su korisne, multifunkcionalne, te na njih dotiskuju svoj logotip, ime brenda, karakterističnu sliku ili slogan.
Takvom distribucijom poklona svi dobivaju na važnosti, poštivanju, promociji ili etabliranju brenda.

Sitotisak omogućuje dotisak raznolikih poklona ili promocija u manjim količinama, koji mogu poslužiti kao diskretna reklama koja je općeprihvatljiva.

Cijenu proizvoda izrađenog ili otisnutog u sitotisku ili tiska na promotivne artikle određuje: vrsta materijala, dali materijal/promociju daje Eurotisak ili donosi klijent, količina boja, pozicije tiska, količina, pakiranje i rok izrade.

Tisak na majice
Tisak na platnene torbe
Tisak na olovke
Tisak na privjeske
Tisak na upaljače
Tisak na USB stikove
Tisak na PVC foliju
Tisak na papirnate ili eko vrećice
Tisak na papirnate zastavice
Tisak na PVC ili pleksi ploče ili natpise
Tisak na kutije
Tisak na kalendare
Tisak na rokovnike

Za sve materijale koji bi se izrađivali u tisku izrađujemo kompletan grafički dizajn i pripremu za tisak, sa potrebnim digitalnim simulacijama koje šaljemo vama na uvid prije same izrade.

[divider style=”divider-minishadow”]