Uvjeti korištenja

Narudžba i potvrda narudžbe

Prilikom Vaše narudžbe preko internet stranica ili e-maila, sa prethodno navedenim svim informacijama kao što su datum isporuke, naziv usluge ili proizvoda koji naručujete, količina, tehničke karakteristike i sl., potrebno je dobiti e-mail, fax ili telefonsku potvrdu narudžbe od strane Eurotiska.

Informacije o dostavi

Besplatna dostava na vašu adresu na području grada Zagreba po dogovoru. Za sve ostale dijelove Republike Hrvatske ili inozemstva dostava se vrši putem poštanskih usluga, na teret naručitelja.

Reklamacije

Svi proizvodi ili usluge se prije procedure izrade, šalju na uvid i odobrenje naručitelju ili odgovornoj osobi: u pisanom ili usmenom obliku. Po odobrenju kreće se sa samom izradom, tako da se  mogućnost pogreške svodi na minimum.

Zaštita autorskih prava

Svi tekstovi, fotografije, logotip i ostali materijali koji se pojavljuju na ovim internet stranicama isključivo su vlasništvo Eurotiska, osim ako nije drugačije navedeno. Materijali se ne mogu upotrebljavati u javnosti bez prethodnog pismenog odobrenja od strane Eurotiska.

Također, sadržaj web stranice se ne može mjenjati niti na koji način.

Intelektualno vlasništvo

Vaše korištenje ove web stranice i njezinog sadržaja ne daju vam pravo na intelektualno vlasništvo Eurotisak, uključujući bez ograničenja, autorsko pravo, zaštitni znak (registrirani i neregistrirani), logo, grafiku, fotografije, animacije, video i tekst, niti pravo na intelektualno vlasništvo trećih strana na web stranici i njezinom sadržaju.

Ni u kom slučaju nije dozvoljeno kopiranje, reprodukcija, ponovno izdavanje, skidanje sa interneta, emitiranje, snimanje, komercijalna upotreba, mijenjanje sadržaja, objava u javnosti ili distribucija u bilo kojem obliku usluga, webstranica ili materijala na web stranici, te kompjuterskih kodova-elemenata koji sačinjavaju web stranicu.

Svaka upotreba osim one koja je dozvoljena Uvjetima korištenja može se provesti samo uz prethodno izričito odobrenje Eurotiska.

Više...
U pretraživanju koristite Kategorije ili Oznake. Početna pozicija je Sve kategorije ili Sve oznake.
[searchandfilter submit_label=Pošalji fields="category,post_tag,taxonomyone,taxonomytwo"]

Vijesti

 • Tisak na staklene boce 19. October 2017

  Tisak na boce zaštitnog znaka ili logotipa. Tehika izrade je tampon tisak zbog svoje fleksibilnosti. Naklada je u ograničenj količini.

  Tampon tisak je tehnika indirektnog tiska za koju se izrađuju klišeji, ...

 • Radna odijela i prsluci 13. October 2017

 • Brošura 3. October 2017 brošura

  Tisak brošura. 😎

  Sve informacije možete dobiti na: info@eurotisak.hr
  ili na: https://goo.gl/zgCdnp

 • Beach flag 29. September 2017 beach flag

  Beach flag ili zastava za plažu korisiti se za samopromociju Vaše tvrtke.

  U ponudi imao različite veličine: S, M i L.

  Više o proizvodu: https://goo.gl/EzTViU

  Memorandum 26. September 2017 memorandum

  Memorandum možemo definirati kao podlogu za izradu službenih dokumenata, dopisa ili računa. Najčešće sadrži logotip tvrtke sa generalnim podacima kao što su adresa, telefon, fax, web stranica, e-mail. Ovisno o ...