Uvjeti korištenja

Narudžba i potvrda narudžbe

Prilikom Vaše narudžbe preko internet stranica ili e-maila, sa prethodno navedenim svim informacijama kao što su datum isporuke, naziv usluge ili proizvoda koji naručujete, količina, tehničke karakteristike i sl., potrebno je dobiti e-mail, fax ili telefonsku potvrdu narudžbe od strane Eurotiska.

Informacije o dostavi

Besplatna dostava na vašu adresu na području grada Zagreba po dogovoru. Za sve ostale dijelove Republike Hrvatske ili inozemstva dostava se vrši putem poštanskih usluga, na teret naručitelja.

Reklamacije

Svi proizvodi ili usluge se prije procedure izrade, šalju na uvid i odobrenje naručitelju ili odgovornoj osobi: u pisanom ili usmenom obliku. Po odobrenju kreće se sa samom izradom, tako da se  mogućnost pogreške svodi na minimum.

Zaštita autorskih prava

Svi tekstovi, fotografije, logotip i ostali materijali koji se pojavljuju na ovim internet stranicama isključivo su vlasništvo Eurotiska, osim ako nije drugačije navedeno. Materijali se ne mogu upotrebljavati u javnosti bez prethodnog pismenog odobrenja od strane Eurotiska.

Također, sadržaj web stranice se ne može mjenjati niti na koji način.

Intelektualno vlasništvo

Vaše korištenje ove web stranice i njezinog sadržaja ne daju vam pravo na intelektualno vlasništvo Eurotisak, uključujući bez ograničenja, autorsko pravo, zaštitni znak (registrirani i neregistrirani), logo, grafiku, fotografije, animacije, video i tekst, niti pravo na intelektualno vlasništvo trećih strana na web stranici i njezinom sadržaju.

Ni u kom slučaju nije dozvoljeno kopiranje, reprodukcija, ponovno izdavanje, skidanje sa interneta, emitiranje, snimanje, komercijalna upotreba, mijenjanje sadržaja, objava u javnosti ili distribucija u bilo kojem obliku usluga, webstranica ili materijala na web stranici, te kompjuterskih kodova-elemenata koji sačinjavaju web stranicu.

Svaka upotreba osim one koja je dozvoljena Uvjetima korištenja može se provesti samo uz prethodno izričito odobrenje Eurotiska.

Više...
U pretraživanju koristite Kategorije ili Oznake. Početna pozicija je Sve kategorije ili Sve oznake.
[searchandfilter submit_label=Pošalji fields="category,post_tag,taxonomyone,taxonomytwo"]

Vijesti

 • Wobleri za proizvode 21. February 2018

  Woblere ili označivače koristimo za isticanje nekog proizvoda, akcije, sniženja, promocije ili želje ze boljom prodajom određenog proizvoda. Izuzetno je važno da je uočljiv kupcu pa njegov dizajn mora biti ...

 • Vizitke sa Pantone bojom 19. February 2018
  • Vizit karta
  • ekskuzivni karton u boji 320 gr
  • offset tisak
  • Pamtona srebrne boje
 • Nudimo direktni UV mat print 17. February 2018 Nudimo direktni UV mat print na karton, peteroslojni karton, ljepenku, pločaste materijale, npr. forex ploče, kapa ploče. U slučaju potrebe za sjajnim otiskom vizuala, radi se kašranje folije preko podloge. ...
 • Vakumiranje proizvoda 14. February 2018 PVC vakumsko pakiranje, vakumiranje, sortiranje, strecth folija, pakiranje raznih predmeta, pakiranje letaka, pakiranje kutijica, promotivnih artikala, brošura, knjiga, mobitela, CD/DVD medija. Izrada u vrlo kratkom roku po povoljnim cijenama. Vakumiranje ...
 • Podržavamo Kruzej ! ! :) 18. January 2018

  Podržavamo Kruzej – Kroz muzeje jednaki​ !! 🙂 🙂

  Projektom se želi približiti muzeje kao kulturne ustanove učenicima, ne kao dosadne, već kao zabavne i sa puno potencijala u kojima se ...