Uvjeti korištenja

Narudžba i potvrda narudžbe

Prilikom Vaše narudžbe preko internet stranica ili e-maila, sa prethodno navedenim svim informacijama kao što su datum isporuke, naziv usluge ili proizvoda koji naručujete, količina, tehničke karakteristike i sl., potrebno je dobiti e-mail, fax ili telefonsku potvrdu narudžbe od strane Eurotiska.

Informacije o dostavi

Besplatna dostava na vašu adresu na području grada Zagreba po dogovoru. Za sve ostale dijelove Republike Hrvatske ili inozemstva dostava se vrši putem poštanskih usluga, na teret naručitelja.

Reklamacije

Svi proizvodi ili usluge se prije procedure izrade, šalju na uvid i odobrenje naručitelju ili odgovornoj osobi: u pisanom ili usmenom obliku. Po odobrenju kreće se sa samom izradom, tako da se  mogućnost pogreške svodi na minimum.

Zaštita autorskih prava

Svi tekstovi, fotografije, logotip i ostali materijali koji se pojavljuju na ovim internet stranicama isključivo su vlasništvo Eurotiska, osim ako nije drugačije navedeno. Materijali se ne mogu upotrebljavati u javnosti bez prethodnog pismenog odobrenja od strane Eurotiska.

Također, sadržaj web stranice se ne može mjenjati niti na koji način.

Intelektualno vlasništvo

Vaše korištenje ove web stranice i njezinog sadržaja ne daju vam pravo na intelektualno vlasništvo Eurotisak, uključujući bez ograničenja, autorsko pravo, zaštitni znak (registrirani i neregistrirani), logo, grafiku, fotografije, animacije, video i tekst, niti pravo na intelektualno vlasništvo trećih strana na web stranici i njezinom sadržaju.

Ni u kom slučaju nije dozvoljeno kopiranje, reprodukcija, ponovno izdavanje, skidanje sa interneta, emitiranje, snimanje, komercijalna upotreba, mijenjanje sadržaja, objava u javnosti ili distribucija u bilo kojem obliku usluga, webstranica ili materijala na web stranici, te kompjuterskih kodova-elemenata koji sačinjavaju web stranicu.

Svaka upotreba osim one koja je dozvoljena Uvjetima korištenja može se provesti samo uz prethodno izričito odobrenje Eurotiska.

Više...
U pretraživanju koristite Kategorije ili Oznake. Početna pozicija je Sve kategorije ili Sve oznake.
[searchandfilter submit_label=Pošalji fields="category,post_tag,taxonomyone,taxonomytwo"]

Vijesti

 • Magnetna folija za TAXI vozila 12. June 2018 magnetna folija taxi vozila eurotisak

  Novom zakonskom odredbom sva taxi vozila u Hrvatskoj moraju biti obilježena.

  Nudimo vam magnetne folije u formatima A4 i A3 kaširane s naljepnicom, koje će se nastaviti držati za vaše vozilo ...

 • Šalica s tiskom 12. June 2018 Šalica s tiskom pingo rođendaonica

  Print na šalice je čest način personalizacije vaših osobnih fotografija, slika, vašeg logotipa itd. Tisak se radi posebnim tehnikama na neravnoj površini. Šalica može biti poslovni, obiteljski ili rođendanski poklon.

   

  U ...

 • Magneti promo 12. June 2018 Magneti eurotisak promo

  Artikl tjedna! Promo magneti namjenjeni za prodaju. Direktni UV tisak, na kvalitetnu magnetnu foliju.

  Tisak na magnete koji se lijepe na frižiđere. Moguća aplikacija logotipa, slika, emblema,  i drugih vizuala. Priprema ...

 • Izrada rokovnika 11. June 2018 Rokovnik - Eurotisak

  Izrada rokovnika i planera u različitim dimenzijama A4, B5, i drugi ili sl., u različitim bojama npr. plavi, bordo, srebrni, zeleni, zlatni i druge boje. Dotisak vašeg loga ili imena ...

 • Izrada cjenika ili jelovnika 8. June 2018 izrada cijenika jelovnikaIzrada cjenika ili jelovnika za restoran. Personalizirana izrada cjenika ili jelovnika za restoran prema željama klijenta. Cjenik može biti potpuno dizajniran prema standardima i logotipu restorana ili kafića...