Promo pult ili stol

PVC promo pult 182 x 85cm

Promo pult Exclusive 201 x 94cm

Promo pult plus 213,5 x 90cm

Promo pult 180 x 90cm

Promo pult / promo stolić

promo pult - promotivni stalakPromo pult ili promotivni stolić sa unutarnjom policom i gornjim reklamnim natpisom,  je namjenjen za vanjske i unutarnje korištenje u prezentaciji tvrtke ili proizvoda. Konstruiran je na taj način da se reklama može aplicirati i na donji i gornji dio promo pulta. Unutarnje police možete koristiti za tiskane promo materijale, a na samom pultu ih također možete izložiti.

Promo pult (štand) se najčešće koristi na sajmovima, konferencijama, sportskim događanjima, koncertima, prodajnim ili promo događanjima. Praktičan je za korištenje, namjenjen za višekratnu upotrebu i jednostavan za montažu.

Cijenu promo pulta u digitalnom printu velikih formata određuju: vrsta folije, količina i montaža.

Premium pult

Novi promo pult iz naše ponude ima drvenu radnu površinu i podnicu. Za sastaviti cijeli pult potrebno je otprilike oko dvije minute.

Unutarnji prostor pulta ima dovoljno mjesta za odlaganje stvari i reklamnih materijala potrebnih kod prezentacija, te po potrebi policu za podjelu prostora.

Pult se sastavlja na sistem čičak trake, te dolazi sa svojom pripadajućom torbom za lakši transport.

Dimenzije:

Za sve materijale koji bi se izrađivali u tisku izrađujemo kompletan grafički dizajn i pripremu za tisak, sa potrebnim digitalnim simulacijama koje šaljemo vama na uvid prije same izrade.

Više...