Izrada letka
izrada-letka

Izrada letka

2 years ago 0 961

Letak je oblik reklame kroz koji možete prenjeti bilo koju poruku koja promovira Vaše poslovanje. Počevši od malih formata, letak je oblik komunikacije s kojim upoznajete potencijalne klijente sa asortimanom ili jednom vrstom usluge i proizvoda koju nudite. Letke većinom tiskamo na kvalitetnim premaznim papirima. Uobičajena gramatura za tisak letaka je 135g/m2 pa do 200g/m2, no možemo tiskati letke na papirima gramature od 115g/m2 pa sve do 300g/m2, ovisno o Vašim željama i potrebama.
Najčešći formati letaka i flayera su A6, A5, A4, 21×10, 15x15cm …

Nudimo Vam samo najbolju kvalitetu tiska letaka po najpovoljnijim cijenama. Spremni smo odgovoriti na svaki Vaš zahtjev po pitanju grafičkog oblikovanja, a vrhunsku kvalitetu izrade najbolje prezentira i to što brinemo da svaki grafički dizajn bude i kvalitetna i dobro odrađena i prilagođena priprema za tisak.

zrada letaka je efektivan način da dođete do potencijalnih klijenata. Bez obzira dali promovirate svoj posao, uslugu, događaj u Eurotisku će te dobiti najmoderniju uslugu tiska. Koristimo ekološke materijale za izradu odnosno tisak letaka od ekoloških papira, boja i ostalim materijala s isporukom u vrlo kratkom roku